O bankadan fatura indirimi

O bankadan fatura indirimi
Denizbank yüksek gelen faturalardan mağdur olan vatandaşlar için yeni bir kampanya düzenlendi. Otomatik ödeme talimatı veren müşterilerin faturalarında indirim uygulanacak.

Denizbank müşterilerine özel avantajlı bir fırsat yaptığını duyurdu. Kampanyadan yararlanmak için yerine getirmeniz gereken tek şart Denizbank müşterisi olmak ve faturalarınız için bankadan otomatik ödeme talimatı vermek. Bunları yerine getiren kişiler kampanyadan yararlanabilirler.

DENİZBANK'TAN FATURA İNDİRİMİ

Yapılan duyuruya göre Denizbank mobilden vereceğiniz 3 adet otomatik fatura talimatına 100 TL indirim kazanacaksınız. 2023 yılına özel kampanyada ilk 3 faturanızın %10’u tutarında indirim verilecektir. 3 ay boyunca en fazla 100 TL kazanacaksınız. Kampanya çok özel değil ama yararlanılabilir. 3-4 aylık dönemlerde faturalarınızı bankadan bankaya taşıyarak hediye kazanabilirsiniz.

Kazanılan tutar bir sonraki ayın ilk 7 iş gününde yatırılacaktır.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI NEDİR?

Vakit bulamayan veya fatura ödediği zaman diliminden tasarruf etmek isteyen kişiler için online olarak fatura ödeyebilme uygulaması oldukça kullanışlı. Bu bankacılık hizmeti sayesinde otomatik ödeme talimatı vererek, sahip olunan kredi kartı limiti ya da vadesiz mevduat hesabı bakiyesi dahilinde, fatura gibi düzenli ödemelerin izi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Talimat verdikten sonra ise ödemeleriniz ilgili yerlere her ay düzenli olarak yatırılır ve aksama olmaz. Özellikle kira, aidat, kredi kartı borcu, gibi ödemeler otomatik talimat hizmeti sayesinde halledilebilir.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI NASIL VERİLİR?

Otomatik ödeme talimatı verebilmek için öncelikle bir bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Daha sonra ise dijital kanallar aracılığıyla fatura ödeme talimatlarınızı verebilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı vermek için şu kanalları tercih edebilirsiniz:

Bankanın mobil uygulaması
İnternet sitesi (İnternet bankacılığı)
Çağrı merkezi / müşteri hizmetleri (Telefon bankacılığı)
Şube
Sizde faturalarınızı indirimli olarak ödemek istiyorsanız hemen Denizbank müşterisi olun!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.