Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin Bakan Koca'dan açıklama

Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin Bakan Koca'dan açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edilen oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin, "Şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı, ünlü sinema sanatçısı Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında sosyal medya üzerinden bir güncelleme yaptı. Eskişehir'de bir hastanede tedavi gören Alço'nun daha kapsamlı incelemeler için Eskişehir Şehir Hastanesi'ne nakledildiği bildirildi. Sanat camiasının sevilen ismi Alço'nun sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatırıldığı ve durumunun yakından takip edildiği ifade edildi.

Koca, Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin, "Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir." açıklamasını yaptı. Nuri Alço'ya acil şifalar dileyen Koca, sanatçının sevenlerinin üzüntülerini paylaştığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.