Nilperi Şahinkaya’dan Cem Garipoğlu açıklaması

Nilperi Şahinkaya’dan Cem Garipoğlu açıklaması
Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle fotoğrafının çıkması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Nilperi Şahinkaya'dan ilk açıklama geldi.

Metin GÜREŞ/ KAMU SON HABER

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya magazin gündemine bomba gibi düştü. Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine ile birlikte çekildiği fotoğraf ortaya çıkınca tepkilerin odağına oturdu. Tüm bu yaşananların ardından Nilperi Şahinkaya'ya olan tepkiler sosyal medyada kısa sürede büyüdü. Şahinkaya'dan konu ile ilgili ilk açıklama geldi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

mhgdmjfgmkfkm.png

"Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı" diyen Nilperi Şahinkaya, "Yemekte o meşhur Sakine de vardı ben bilmiyorum onun o olduğunu sizden öğrendim. Ayna vardı orada fotoğraf çektik dağıldık bir daha da görüşmedik birbirimizi takibe bile almadık. Bunlar ağır ithamlar böyle çirkinleşemezsiniz." dedi. Sakine'yi tanımadığının altını çizen Şahinkaya ''O kadar bilgili olamadım, kusura bakmayın'' açıklamasında bulundu.

CEM GARİPOĞLU KİMDİR?

Cem Garipoğlu 2019 yılında lise öğrencisi Münevver Karabulut'u vahşice öldüren isimdir. Bedeni bir çöp konteyneri içerisinde bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun 2014 yılında bulunduğu cezaevinde kendisini asarak intihar ettiği haberleri yayılmıştı. Ancak ölüm haberine inananlar olduğu gibi kaçırıldığını düşünenler de bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.