Netflix'te kriz 'Her an aboneliğiniz kapatılabilir

Netflix'te kriz 'Her an aboneliğiniz kapatılabilir
Netflix abonelerini harekete geçirecek önemli bir bilgi ortaya çıktı.

Netflix'te kriz 'Her an aboneliğiniz kapanabilir Uzun bir süredir Netflix'i kullanan ve ödemelerini Apple üzerinden yapan abonelerin hizmetlerine her an kesinti gelebilir.

Netflix, Apple'ın App Store uygulama mağazasının faturalandırma sisteminden tamamen ayrılma kararı aldı ve bu konuda destek sayfasında yeni bir bilgi paylaştı. Daha önce Netflix aboneliklerini Apple üzerinden ödeyen kişiler bu yöntemi kullanmaya devam edebilirken, yeni aboneler bu seçenekten faydalanamıyordu.

Ancak yapılan açıklamaya göre, bu durum artık sadece yeni abonelere özgü olmayacak. Daha önce Apple üzerinden ödeme yapan eski kullanıcılar da aboneliklerinin ödeme yöntemini değiştirmek zorunda kalacaklar.

e9672b32d9.jpgNetflix, şu anda Apple üzerinden ödeme yapan kullanıcılara Netflix hizmetlerinden yararlanmaya devam edebilmek için ödeme yöntemlerini güncellemeleri gerektiğini bildirmeye başladı.

Netflix'in destek bölümündeki güncelleme de bu değişikliği doğruluyor ve şu ifadelere yer verildi, "Belirli ülkelerdeki bazı Apple faturalı üyelerden, aboneliklerine devam etmek için yeni bir ödeme yöntemi eklemeleri istenebilir."

Bu güncellemenin henüz tüm ülkelerde geçerli olup olmadığı net olarak bilinmiyor. Fakat, şu an için bu not sadece ABD web sitesindeki destek bölümünde yer alıyor.

Alınan bu karar, Netflix'in App Store ödeme sisteminden tamamen ayrılmaya başladığını gösteriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.