Netflix'in yeni dizisi Kübra gündeme bomba gibi düştü 'Seyirciyi ikiye böldü'

Netflix'in yeni dizisi Kübra gündeme bomba gibi düştü 'Seyirciyi ikiye böldü'
Çağatay Ulusoy'un dijital platformdaki yeni projesi 'Kübra' yayınlanan ilk sezonuyla gündem olmayı başardı. Dizi önce tanıtımındaki drone gösterisiyle sonra da senaryosuyla farklı yorumlara neden oldu.

Aslıhan Malbora Ahsen eroğlu ve Çağatay Ulusoy’un başrolleri paylaştığı Kübra dizisi 18 Ocak itibariyle Netflix platformunda izleyiciyle buluşturuldu.

GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Sosyal medyada ilk fragman yayınlandığı günden itibaren Çağatay Ulusoy’un hayran kitlesi diziyi zaman zaman fragmana ilişkin yorumlamalarla TT listelerine taşımıştı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte izleyici cephesinden yapılan yorumlar ise dizinin uzun soluklu olabileceğini gösteriyor. Yönetmen koltuğunu başarılı iki isim olarak ün salan Yağmur Taylan ve Durul Taylan paylaşırken yapımcılığını ise Onur Güvenatam üstleniyor.


DRONE GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Dizinin lansmanında yapılan drone gösterisi büyük beğeni topladı. Dizinin senaryosu Afşin Kumun aynı adlı romanından ilham alındı. dizi Gökhan adlı karakterin aldığı sen farklısın mesajıyla başlıyor.

SENARYO İZLEYİCİYİ İKİYE BÖLDÜ

Dizinin ilk sezonunun 18 Ocak tarihinde izleyiciye sunulmasının ardından senaryoya ilişkin farklı yorumlamalar gelmeye devam ederken, kimileri senaryoyu mistik kimileri de fantastik olarak değerlendirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.