Netflix’in yeni dizisi, 100 tam puan almayı başardı!

Netflix’in yeni dizisi, 100 tam puan almayı başardı!
Netflix'in 1 Ekim 2021 tarihi itibarıyla izleyicilerle buluşturduğu yeni dizisi, Rotten Tomatoes'ta 100 tam puan aldı.

Netflix’in yeni dizisi, 100 tam puan aldı

Dünyanın en popüler film ve dizi platformu Netflix, yeni komedi-drama dizisi Maid’i geçtiğimiz günlerde izleyicileriyle buluşturdu.

New-York Times Çok Satanlar listesinde uzun süre yer alan Maid: Hard Work, Low Pay, And A Mother’s Will To Survive isimli romandan uyarlanan dizi, Rotten Tomatoes’ta 100 üzerinden 100 puan aldı.

main.jpg

 

Netflix, Maid ile büyük bir başarı elde etti

Amerikalı yazar Stephanie Land‘in çok satan eserinden uyarlanan Maid, aile içi şiddetten kaçan Alex adlı bir annenin, çocuğuna bakmak ve geçimini sağlamak için hizmetçilik yapmaya başlaması sürecini anlatıyor. Her bölümü yaklaşık 50-60 dakika arasında olan dizi, toplamda 10 bölümden oluşuyor.

Tıpkı IMDB gibi dünyanın önemli film ve dizi değerlendirme sitelerinden biri olan Rotten Tomatoes, seri izleyicilerle buluştuktan kısa bir süre sonra izleyicilerden 100 tam puan aldı. Toplamda15 kullanıcı tarafından incelenen dizide izleyiciler herhangi bir kusur bulamadı. Bununla birlikte, Maid, dizi eleştirmenlerinin ortalamasını baz alan Tomatometer‘de yüzde 96 beğeni oranına sahip.

Maid’in Netflix izleyicileriyle buluşmasının öncesinde kamuoyunda ön plana çıkaran bir başka durum daha yaşanmıştı. 2019 yılında yaz aylarında okunacak kitaplar listesi yayınlayan Eski Amerikan Başkanı Barack Obama, Maid‘e de bu listede yer vermişti.

Daha önce ER, Shameless ve The West Wing gibi dizilerden anımsadığımız John Wells‘in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde ise Billy Burke, Andie MacDowell ve Margaret Qualley gibi isimler yer alıyor. (ShiftDelete.Net-Enes Koyuncuoğlu)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.