Netflix yeni özelliğini tanıttı

Netflix yeni özelliğini tanıttı
Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, My Netflix adını verdiği yeni özelliğini tanıttı.

Mehmet Emin ÖZTÜRK / KAMU SON HABER

Ağustos ayında gelecek yeniliklerden bahseden Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, ‘My Netflix’ adını verdiği yeni özelliğini tanıttı.

KULLANICILAR, MY NETFLİX SAYESİNDE FAVORİ İÇERİKLERİNE HIZLICA ERİŞEBİLECEK

Shiftdelete'de ele alınan habere göre yeni güncelleme hakkında açıklama yapan şirket, “Bugün, ne izlemek istediğinizi seçmenize yardımcı olacak kolay kısayollarla sizin için özel olarak tasarlanmış özelliğimizi tanıtıyoruz. iOS ve Android‘deki bu yeni özel alanda, indirdiklerinize veya listenize kaydettiğiniz şovları ve filmlere hızlıca erişebileceksiniz.” ifadesini kullandı.

Açıklanan bu yeni özellik, iOS ve Android uygulamalarında “size özel tek adres” isimli yeni bir sekme ile kullanıcılara sunulacak. My Netflix, kullanıcıların indirdiklerini bir araya getirerek yeni bir görünüm sunacak.

MY NETFLİX SEKMESİ, AĞUSTOS AYININ KULLANIMA SUNULACAĞINI AÇIKLADI.

Netflix ürün yöneticisi Edith Chao, “Unutmayın, Netflix’le ne kadar çok etkileşime girerseniz ve Netflix’e Extraction 2 gibi daha fazla aksiyon-gerilim filmini listenize kaydetmek veya Bridgerton’ın her sezonunu favorilerinize eklerseniz, uygulamadaki yeni sekmede o kadar çok şey görürsünüz.” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.