Nedeni açıklanamayan Hastalık tahtı sallıyor

Monako Prensesi Charlene hakkındaki iddialar yine ortalığı karıştırdı. Bilindiği gibi Charlene'in eşi Monako Prensi Albert, bir süre önce Prenses'in "bedenen ve ruhen tükenmiş durumda" olduğunu ve bir Avrupa ülkesine tedaviye gittiğini açıklamıştı.

Öte yandan basın ve sosyal medyada Prenses Charlene'in bir yıldır görülmemesi üzerine çeşitli iddialar yer aldı. Monako Sarayının ise konuyla ilgili genel bir açıklama yapmaktan sakındığı dikkat çekti.

Güney Afrika'ya giden ve 10 ay orada kalan Prenses'in ağır bir sinüs enfeksiyonuna yakalandığı, ardından birçok operasyon geçirdiği resmi olarak açıklanmıştı. Ancak, bunlar halkı tatmin etmedi. Prens Albert ile  Charlene'in boşanacağı bile ileri sürüldü. Sonra  Prenses'in ciddi sağlık sorunları olduğu ileri sürüldü.  Monako'ya dönüşünden  bir süre sonra Prens Albert, "Karım psikolojik ve fiziksel olarak tükenmiş durumda. Adını şimdi söylemeyeceğim bir Avrupa ülkesinde tedavi görüyor" diye aıklama yapmıştı. Bu arada tüm bu iddiaları bir İspanyol kraliyet uzmanının ortaya attığı söylentileri ise ülke genelinde yayıldı durdu.

İddialara göre, Prenses Charlene'in uzun süren yokluğunun ardında "ters giden" estetik operasyonlar yer alıyor. Prenses Charlene işte bu yüzden halkın karşısına çıkmaya çekiniyor.

Prenses, Güney Afrika'da 10 ay kadar kaldıktan sonra ülkesine döndüğünde fotoğrafçıların ve kameraların karşısına eşi Prens Albert ile yedi yaşına giren ikizleri Gabriella ve Jacques ile çıktı. Ailenin maske takan tek üyesinin ise Prenses Charlene olduğu görüldü. Bu hareket Charlene'in geçirdiği estetik operasyonlardan sonra ortaya çıkan görüntüyü gizlemek istediği şeklinde yorumlandı. Konuyla ilgili iddia  Lecturas dergisinin internet bloğu için kaleme alınan bir yazıda dile getirildi.

Buna göre,  Charlene'in sinüs operasyonu geçirmesine neden olan sağlık sorununun temelinde de bu yatıyor. Yani Prenses Charlene'in aslında sanıldığı gibi ciddi sağlık sorunları yok, sadece ters giden estetik operasyonlar var. İddialar tüm bunların başlangıcının Prenses Charlene'in Dubai'de geçirdiği yüz kaldırma operasyonu olduğunu ayrıntılandırıyor.

İddialara göre, Prenses Charlene, sebebi ne olursa olsun gizemli hastalığı yüzünden katı yiyecek tüketemezken, sadece sıvı tükettiği için de ciddi miktarda kilo kaybetti. Zaten bu "yemeden içmeden kesilme" durumunu Prens Albert de açıklamasında söylemişti.

Prenses Charlene, tüm bu konular yüzünden çocuklarının yedinci doğum gününü de kaçırdı. Uzakta kaldığı çocukları Gabriella ve Jacques'in doğum gününü bir sosyal medya paylaşımıyla kutlamak zorunda kaldı. İkizlerin pastalarıyla çekilen fotoğraflarını ise şu yazılarla süsledi: "Mutlu yıllar bebeklerim. Tanrı'ya, sizin gibi muhteşem çocuklarla beni kutsadığı için şükrediyorum."

Prenses Charlene'in hastalığının ne olduğu kesinlikle açıklanmıyor. Güney Afrika'da bulunduğu süre içinde bir sinüs enfeksiyonuna yakalandığı, sonra birkaç operasyon geçirdiği bu yüzden de evine dönemediği haberleri basında çıkmıştı. Monako'ya döndükten birkaç gün sonra fiziksel ve ruhsal olarak zayıf olduğu bu yüzden de açıklanmayan bir ülkede tedavi altına alındığı haberleri ardından gelmişti.

Prenses Charlene'in babası Mike Wittstock ise tüm bu gelişmeler üzerine geçen hafta konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. 75 yaşına giren baba Wittstock, News 24'e verdiği demeçte kızının son derece kırılgan olduğunu belirtmişti. Güney Afrika'da yaşayan Mike Wittstock, kızının ülkede bulunduğu süre içinde de onunla çok sık görüşmediğini belirterek "Kızım bir dizi operasyon geçirmişti, Kovid 19 riski yüzünden onunla görüşmedim" dedi. Zaten sağlık sorunları olan kızının durumunu daha da kötüleştirmemek için onunla fiziksel olarak görüşmediğini söylemişti  Wittstock. Ayrıca  hem kızıyla hem ikiz torunları Gabriella ve Jacques ile düzenli olarak telefon görüşmeleri yaptığını anlatmıştı. Mike Wittstock, kızı Charlene'in güçlü olduğunu ve yakında iyileşeceğini sözlerine ekledi. Mike Wittstock'un kızının yüzücü olduğu dönemde onun antrenörü olduğunu hatırlatmakta ise ek bilgi olur sanırım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları