Nairobi Büyükelçiliği sekreter alacak

Nairobi Büyükelçiliği sekreter alacak
Dışişleri Bakanlığı, Nairobi Büyükelçiliği'ne sözleşmeli sekreter alınacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, Nairobi Büyükelçiliğinde boş olan sözleşmeli sekreter kadrosuna sınavla personel alınacağı açıklandı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK

Başvurular 9 Haziran 2023 Cuma günü TSİ 10:00 ile 26 Haziran 2023 Pazartesi günü TSİ 23:59 arasında e-Devlet sistemi üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı – Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 30 Haziran 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar “T.C. Nairobi Büyükelçiliği, 30 Gigiri Road, P.O.Box 64748, 00620, Nairobi, Kenya” adresine (mesai saatleri içinde hafta içi her gün 10:00-17:00 saatleri arasında) elden veya postayla ulaştırmış olmaları da gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

YAZILI SINAV YAPILACAK

Yazılı eleme sınavı 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 10:00’da “T.C. Nairobi Büyükelçiliği, 30 Gigiri Road, P.O.Box 64748, 00620, Nairobi, Kenya” adresinde yapılacak.

Yazılı yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 10:00’da Büyükelçilikte yapılacak sözlü ve uygulamalı yarışma sınavına davet edilecekler.

Duyuruda, sınavın, Kenya/ Nairobi’de düzenleneceği, adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacağı belirtildi.

disisleri-bakanligi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.