Murat Kurum'un afişleri kaldırılmaya başlandı

Murat Kurum'un afişleri kaldırılmaya başlandı
İstanbul’da seçimin resmi olmayan sonuçları belli oldu. Ekrem İmamoğlu yüzde 50’den fazla oy alınca, İstanbul’dan Murat Kurum afişleri kaldırılmaya başlandı.

Tüm Türkiye bugün sandık başına gidip yerel seçimler için oyunu kullandı. Doğu illerinde saat 07.00’de, diğer illerde ise saat 08.00’de başlayan oy kullanma işlemi Doğu’da 16.00 ve diğer illerde 17.00’de son buldu. Tüm ülke nefesleri tuttu ve sandık sonuçlarını bekledi. YSK’nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından ilk sonuçlar gelmeye başladı.

MAKAS AÇILDI

İstanbul’da yarışan adaylardan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti adayı Murat Kurum ile ilgili güncel bilgiler İstanbullular tarafından merakla beklendi. İki adayın arasındaki oy farkı, saatler geçtikçe açıldı ve İmamoğlu, İstanbul’un birçok ilçesinde galip gelmeye başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da tekrar Belediye Başkan adaylığını kazandı.

muratkurum.jpg

Bunun üzerine AK Parti’nin adayı Murat Kurum’un İstanbul’daki fotoğrafları ve afişlerinin sökülmeye başlandığı görüldü. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Kurum’un fotoğrafının kaldırıldığı duvarda Atatürk posteri görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.