Murat Kurum: Siyasi kariyerleri için ayırdıkları paraları İstanbul'a harcayacağız

Murat Kurum: Siyasi kariyerleri için ayırdıkları paraları İstanbul'a harcayacağız
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde yaptığı konuşmada,

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Devlete, millete mal beyanını açıkladılar, bir zaman sonra mal beyanında 1,5 milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1,5 milyar liralık malı İstanbullu hemşerilerimizden niye sakların, niye açıklamadın? Biz afet bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sararken, bunlar kendi konforları için burada villa inşaatlarını yürütüyorlarmış." diye konuştu.

Kurum, Ümraniye mitinginde yaptığı konuşmada, İstanbul'un 5 yıllık fetret devrini bitirmek için 90 güne yakındır her gün sahada olduklarını söyledi.

Ümraniye'deki heyecanın birilerini rahatsız ettiğini dile getiren Murat Kurum, "Birileri telaşlı, şimdi rezervasyon yapıyorlar, hangi tatil beldesine gedelim diye. Onları uzun bir süre kalacakları tatile inşallah 31 Mart'ta göndereceğiz." dedi.

Murat Kurum, bugün İstanbul'un iş bilmez bir yönetimin elinde huzursuz ve mutsuz olduğunu söyleyerek, "Geri kalan 5 yılda İstanbul'umuz liyakatsizliğin, beceriksizliğin kurbanı oldu. İstanbul unutuldu, bu şehri 'depreme hazırlayacağız' dediler, tek bir çivi bile çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme vermediler. 'Ulaşım sorununu çözeceğiz' dediler, ulaşımı tam anlamıyla bir çileye dönüştürdüler." sözlerini kullandı.

muratkurumumraniye1200.jpg

Mevcut İBB yönetiminin milletin kaynaklarını CHP'yi dizayn etmek için çarçur ettiğini vurgulayan Murat Kurum, konuşmasına şöyle devam etti:

"İstanbul’un tüm kaynaklarını yetimin hakkıdır demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar. Üstelik bunu yüzleri kızarmadan yaptılar. Bu milleti kandırdılar, bu milleti aldattılar. Hala da aldatmaya devam ediyorlar. Utanma, arlanma yok bunlarda. Algı siyaseti tutturmuşlar, oradan gidecekler. Arkadaş o sahne, film bitti, sen yeni bir film senaryosu yaz, senin masken düştü. 2019 yılındaki kampanyalarında geldiler, konuştular, vadettiler, dediler ki, 'Her şey çok güzel olacak'. Şu İstanbul'da, şu Ümraniye'de güzel bir şey var mı? Oyunuzu isteyip gittiler. Yüzlerce vaat verdiler makamlarına oturur oturmaz vaatlerin hepsini unuttular."

"SANDIK MİLLETİN MAHTEMESİDİR"

İstanbul adayı Murat Kurum, kendilerinin deprem bölgesinde afetzedelere sağlam ve huzurlu yuvalar hazırlarken CHP'nin ise balya balya paralardan kuleler yaptığını söyledi.

İstanbul'un hakkını İstanbul'a teslim edeceklerini söyleyen Murat Kurum, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"İstanbul'un gücü her şeye yeter. Ama sen bu gücü İstanbul için kullanırsan, harcarsan, emek verirsen yeter. Ama sen bu gücü rant olarak görüp, orada kapalı kapılar arkasında burayı herkese peşkeş çekmeye kalkarsan olmaz, İstanbul o zaman çok üzülür. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını inşallah 3 gün sonra teker teker soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günü. 31 Mart gelecek, sandık gelecek, hesap kesilecek."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.