Murat Kurum salonu bozkurt işaretiyle selamladı ‘İstanbul’a sahip çıkacağız’

Murat Kurum salonu bozkurt işaretiyle selamladı ‘İstanbul’a sahip çıkacağız’
Kurum’un salonda bulunanları bozkurt işaretiyle selamladığı anları MHP’nin İstanbul İl Başkanlığı “Bir bozkurt yap dünya görsün” notuyla paylaştı.

Murat Kurum, İstanbul’da Beyoğlu Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde Türkiye Kamu-Sen’in sahur programına katıldı. Kurum’un salonda bulunanları bozkurt işaretiyle selamladığı anları MHP’nin İstanbul İl Başkanlığı sosyal medyada “Bir bozkurt yap dünya görsün” notuyla paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-03-30-141857.png

Programda konuşan Kurum, AK Parti olarak her zaman çalışanın ve emekçinin yanında olduklarını, 1 Nisan sonrası belediyede de aynı hassasiyetle hareket edeceğini belirtti. Murat Kurum, konuşmasında MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş ve BBP’nin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’na da yer verdi.

ATATÜRK, TÜRKEŞ VE YAZICIOĞLU VURGUSU

aa-20240329-34128515-34128512-ibb-baskan-adayi-kurum-ak-partinin-sancaktepe-mitinginde-konustu.jpg

“İstanbul Peygamber Efendimizin müjdesi, şanlı komutanların, şairlerin ve dava adamlarının hayallerini süsleyen şehir” diyen Kurum, “Bu şehir Sultan Fatih'in emanetidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği o muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çabaladığımız şehirdir.

aa-20240329-34128515-34128511-ibb-baskan-adayi-kurum-ak-partinin-sancaktepe-mitinginde-konustu.jpg

Bu şehir başbuğ Alpaslan Türkeş'in, şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetidir. Bu şehir bize, 22 yıldır gecesini gündüzüne katan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emanetidir. Biz bu emanete gözümüz gibi sahip çıkacağız."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.