Murat Kurum masasındaki anket sonucunu açıkladı Öndeyiz Kararsız seçmeni işaret etti

Murat Kurum masasındaki anket sonucunu açıkladı Öndeyiz Kararsız seçmeni işaret etti
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, gerçekleştirilen anket sonuçlarını açıkladı. Ankete göre önde giden isim olduğunu belirtti.

AKP İstanbul adayı Murat Kurum, masasındaki anket sonuçlarını açıkladı. Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu yüzde bir buçuk ile iki puan arasında bir farkla geçtiğini öne sürdü. AKP-MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, TGRT Haber'de yayınlanan Gündem Özel programına katılarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

aa-20240315-34000609-34000607-ibb-baskan-adayi-kurum-fatihte-esnaf-ziyareti-yapti.jpg

"ANKETLERDE 1,5-2 PUAN ÖNDEYİZ"

31 Mart’taki yerel seçime 16 gün kala elindeki anketler hakkında konuşan Kurum, 1,5-2 puan önde olduklarını belirterek şöyle dedi:

“Anketlerde 1,5-2 puan öndeyiz. Bazı araştırmacılar bu farkın seçim günü artacağını söylüyor. Kararsız seçmenin iradesini hizmetten yana kullanacağını belirtiyorlar. Muhalefet ne yapacağını şaşırmış durumda. Katıldıkları programlarında sürekli bizi ağızlarına doluyorlar."

"HEP FARKLI GÜNDEMLERİ İSTANBUL'A TAŞIYORLAR"

Seçim sürecinde bize İstanbul’la ilgili hiçbir şey sormadılar. Hep farklı gündemleri İstanbul’a taşıyorlar. 5 yıldır da böyle ve insanlar; ‘benim sorunlarımı neden konuşmuyorsunuz’ diyor. O yüzden ‘Sadece İstanbul’ dedik.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.