Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehlika Figen Yazar

Mehlika Figen Yazar

Sonsuz Bilinç

Mucize ötesi zihin eğitim programı Silva Metodu

Herkesin hayatında bir dönüm noktası vardır. Benim dönüm noktam bundan tam 11 yıl önce farkındalık oluşturabilecek kitaplar okumamla başladı. Sonrasında 1960'lı yıllarda Amerika'da Meksika kökenli Jose Silva tarafından ortaya çıkartılmış olan "Silva Metodu" eğitimiyle ilgili bir kitap okumam ve bu metodun eğitimlerine sürekli ve düzenli bir şekilde katılmam, benim gelişim yönümü geliştirmemde büyük bir adım atmama neden oldu, böylelikle hayatımda ve farkındalığımda birden değişimler olmaya başladı.

En güzeli de eğitimden sonra adını, yaşını ve yaşadığı yeri söylediğimiz herhangi bir kişinin frekansına uyumlanarak o kişiye vaka çalışması yapabiliyor olmamızdır. Ayrıca o kişilerin sağlık durumlarını düzeltebiliyor, kişilik analizinde bulunabilme yeteneğine sahip olmak da ayrıca muhteşem hissettiriyordu. Yani bir çeşit duru görümüz açılıyordu.

Belki bu yazdıklarım çok farklı ya da olağanüstü gelmiş olabilir sizlere. Ancak bu uygulamalar hayatımıza girdiğinde bile zamanla sıradanlaşarak, sorunla başa çıkabilmekten tutun da hayatımızı kolaylaştıran bir çok özelliklere sahip olmamızı sağlayabiliyor. Bir çeşit içimizdeki o sonsuz sınırsız güçle tanışmış oluyoruz aslında. Bununla birlikte eğer o sorunu çözemiyorsak bile hemen bilinçaltımızın derinliklerine giderek sorunun kaynağını bulup temizlemek gibi muhteşem çalışmalar da yapabilme farkındalığına sahip oluyorsunuz.

Sadece bu kadar da değil, rüyalarımızı kontrol edebiliyor, kaynak enerjiyle iletişime geçip, bu hayata gelme amacımızı öğrenebiliyor ve kendimizi bu amaca kanalize edebiliyoruz. Üç parmak tekniği ile bedenimizde alfa frekansını tetikleyerek park yerinden tutun da trafiği açmak, kaybolan eşyaları bulmak ve bunun gibi bir çok amacımızı gerçekleştirmekte bu alfa çapasını kullanabiliyoruz. Hayvanlar ve bitkiler alemine moleküler düzeyde uyumlanabiliyor, kendi zihinsel laboratuvarımızı kurararak yüksek zekamızdan bilgi almayı öğrenebiliyoruz.

Eğer bir sorumuzun cevabını bulamıyorsak yüksek benliğimizden üç gün içinde bir cevap alabilme iç görüsüne sahip olmayı, ders çalışırken alfa frekansında daha kolay ve odaklı olmayı öğrebiliyoruz.

Alışkanlık kontrolü ile sigaradan tutun da ertelemeler, kilo ya da buna bağlı bir türlü çözemediğimiz bağımlılıklarımızdan kurtulabiliyor ya da olmasını istediğimiz bir hedefimizi nasıl gerçekleştirebileceğimizi öğrenebiliyoruz. 26 ayrı teknikle bir çeşit oto-hipnoz, dinamik meditasyon ve olumlu telkinlerle  programlama yaparak iki buçuk gün gibi kısa bir sürede zihmizi özel olarak kullanma bilincimizi genişletiyor, olanaksızın olabilirlik seviyesiyle bağlantıya geçebiliyoruz.

Düşünün hepsini Jose Silva, 1960'lı yıllarda bilimsel olarak kanıtlamayı başararak bu metodolojiyi bütün dünyaya kazandırmayı başarmış.

Böylelikle "Vay canına bende ne yetenekler varmış?" diyebiliyoruz.

9 yıldır Silva Metodu eğitiminin içindeyim. Bilimsel olarak kanıtlanmış dünyada 6 milyondan fazla mezunu olan Amerika'da 56 üniversitede ders olarak eğitimleri verilen ve günümüzde bir çok kişisel gelişim eğitimlerine de kaynak olan Silva Metodu'nda olanaksızın olabilirlik seviyesine yani kuantum alanına uyumlanmayı öğrenerek geçmiş, şimdiki ve gelecek zamanın ayrıca yer ve mekânın aynı anda var olduğu alandan bilgi alabiliyoruz. Bunu bilimsel olarak nasıl yapıyorsunuz diye sorarsanız beyin frekansımızın titreşim seviyesini özel bir seviyeye getirdiğimizde bu özellikleri yapabilme yeteneğine sahip oluyoruz. EEG cihazında Hertz olarak ölçülen 7 ile 14 Hertz frekans aralığına "Alfa Frekansı" diyoruz. Beynimizi bu frekansta tuttuğumuzda içsel dünyamızın da kapıları aralanmaya başlıyor.

Bu bilgiyi neden mi paylaşıyorum?

Çünkü önemli olan kendimizi kapattığımız inanç hapishanesinin mantıksal zihninden özgürleşmeyi seçebilmeyi sizlere fark ettirmek için.

Her zaman yeni bilgilere ve yeniliklere açık olmak bizlere farklı perspektifler kazandırabilir.

Yeni bilgilere açık olsak, sorgulasak, araştırsak acaba hayallerimizin de ötesinde hangi enerjiden, alandan ve bilinçten işlevsel olabiliriz?

İnanın biyolojik bedenimiz sandığımızdan çok  daha mucizevi, çok  daha mükemmel ve yeteneklerle dolu.  Yeter ki fark etmeyi bilelim ve kendimizi keşfetmeyi deneyimleyebilelim."

Eğer bu çılgın metodu daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz buradaki linkten bilgi edinebilirsiniz. Yaşanılabilir bir dünya için her zaman bu hayatımızda daha iyi bir seçimler yapabiliriz. Yeter ki seçelim, hayatımıza geçirelim ve bilinçte yol almaya devam edelim.

Bu haftaki yazımı Silva Metodu'nun sloganıyla bitirmek istiyorum.

"Daima İyiye Daha İyiye"


"www.silvametoduturkiye.com"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları