MotoGP’de sıradaki durak Almanya

MotoGP’de sıradaki durak Almanya
Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan MotoGP’de 2021 takviminin 8’inci yarışı 18-20 Haziran tarihleri arasında Almanya’da koşulacak.

MotoGP’de sıradaki durak Almanya

Motor sporlarının en büyük organizasyonlarından biri olan MotoGP 2021 sezonunda heyecan Almanya’ya taşınıyor. MotoGP takviminin 8’inci yarışında pilotlar Sachsenring’de zirveye çıkmak için yarışacak. 3.7 kilometrelik pistte 30 tur üzerinden gerçekleşecek yarışta, bu sezon 2 birincilik elde eden Red Bull sporcusu Jack Miller 2 yarış aradan sonra yeniden podyumun en üst basamağına çıkmak için mücadele edecek. Sonuncusu 2019’da olmak üzere 6 kez MotoGP Dünya Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Red Bull sporcusu Marc Marquez, 2020 MotoGP takviminin açılış yarışı olan İspanya GP’sinde geçirdiği kazadan sonra zirve hasretine Almanya’da son vermeye çalışacak. Sachsenring’de koşulacak heyecan verici mücadele 15.00’te başlayacak.

DENİZ ÖNCÜ 1'İNCİLİK PEŞİNDE

Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Red Bull sporcusu Deniz Öncü, Moto3’teki ilk 1’inciliğine Almanya’da ulaşmaya çalışacak. 17 yaşındaki Deniz Öncü, Moto3 takviminin 8. yarışında Sachsenring’de mücadele edecek. Red Bull KTM Tech3 takımıyla mücadele eden Deniz Öncü’nün yarışı 12.00’de başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.