‘Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor’ Okullar o tarihte tatil mi

‘Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor’ Okullar o tarihte tatil mi
Yeni bir yıla girmeye son günler kala milyonlarca öğrencinin aklında tek bir soru belirdi.

Milyonlarca öğrenci tek bir soruyu merak ediyor. 1 Ocak 2024 tatil mi diye soran öğrenciler, tatille ilgili tüm detayları sorguluyor. Resmi tatilin detayları belli oldu.

Yeni bir yılın gelmesi birçok kişiyi heyecanlandırıyor. 2024’e sayılı günler kala öğrencilerin merak ettiğiyse yeni yılın getireceği tatiller oluyor. Pek çok öğrenci, sabah akşam okul derdiyle karşı karşıyayken, dinlenme zamanlarını da iple çekiyor.

retmen-ogrenci.jpg

Öğrencilerin tatilleri merak etmesinin yanında en çok sordukları soru 1 Ocak tatil mi 2024 ilk günü tatil olacak mı oluyor. Resmi tatiller takviminin yayınlanmasıyla birlikte merak edilen sorunun cevabı da geldi.

1 OCAK TATİL Mİ? 2024’ÜN İLK GÜNÜ OKULLAR AÇIK MI?

Öğrenciler okulların ne zaman tatil olacağını, yeni yılın ilk tatilinin ne zaman geleceğini sorguluyor. 2024 yılının ilk resmi tatili, 1 Ocak Pazartesi oluyor. Yılın ilk günü olan 1 Ocak her yıl resmi tatil olarak kabul ediliyor.

1 Ocak 2024 tatil mi diye sorup okulların açık olup olmadığını öğrenmek isteyen öğrencilere açıklama:

Yılbaşı 1 Ocak 2024’te resmi tatil sebebiyle ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve okul öncesi eğitim veren kurumlar kapalı olacak.

31 ARALIK TATİL Mİ?

Yılbaşı resmi tatili bu yıl 3 gün olarak yapılacak ancak yılın son günü resmi tatil değil, 31 Aralık 2023 tarihi Pazar gününe tekabül ettiği için, hafta sonu çalışmayan kurumlara tatil olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.