Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Rakamlar güncellendi

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Rakamlar güncellendi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren kampanya o bankadan geldi. Promosyon rakamları güncellendi.

Milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren konuların başında gelen banka promosyaonlarına bir yenisi daha eklendi. Garanti BBVA'nın vereceği promosyon rakamları belli oldu.

İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyon kampanyası...

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilere 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmakta.

Emekli promosyon avantajından 1 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşteriler yararlanabilir.

Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.

Emeklilere promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz emekli promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

TEK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emeklilere promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşteriler emekli promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından emekli banka promosyonuna konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.