Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

Esrarengize Yolculuk

Milliyetçi sol parti ölü doğdu

Defalarca Galiyev''i ve Milliyetçi sol bir partinin kurulması gerektiğini yazdım çizdim. Hatta Milliyetçi sol partinin nasıl olması gerektiğini en ince detaylarına kadar kaleme aldım. Yeniçağ''ın internet sitesi de kaç defa bu konulardaki yazılarımı manşetine taşıdı.

*

Dokuz Sütun ve Günboyu''ndaki kendi köşemden defalarca yazdım çizdim. Hâlâ bu iki gazetenin internet sitelerinde duruyor yazılarım, isteyen girip okuyabilir. Benim gibi herhalde bu konuları bu kadar çok ve derinlemesine yazan yoktur.

*

Şimdi gelelim kurulan Milliyetçi sol partinin fiyaskolarına ve ölü doğmasına…

Birinci hatası zamanlaması yanlış…

Milliyetçi sol parti parlamenter rejim sonrasında kurulmalıydı. Türkçüler ve devrimciler strateji ile hareket etmezlerse topluma öncülük edemezler.

İkinci hatası ise kendimi övmek için demiyorum kim olursa olsun fark etmez. Bir gazeteci parti kuruyor ve aynı dünya görüşünde yazı yazan gazeteciyi arayıp sormuyor.

Benim kendisinden ne iş beklentim ne de çıkar beklentim var. Yok oğlu yok.

İnanılır gibi değil. Milliyetçi sol partiyi kuran gazeteci kökenli genel başkan, ben ise Milliyetçi Galiyevci yazılar yazan gazeteciyim.

Ve benim gibi bu konuları sürekli yazan yok.

Beni aramıyor istişare için. Kendimi övmek veya kendimi fasulyeden nimetten saymak için değil. Kim olursa olsun fark etmez isterse Çemişgezek gazetesinde yazsın, gazeteci fark etmez insan o gazeteciyi arar arkadaş!

Vizyon misyon yoksa bu partinin daha kurulmadan ölü doğduğu buradan belli oldu…

***

Mehmet Ali Çelebi vakası…

Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Ergenekon kumpas davalarında uğradığı mağduriyet ve kumpaslara kurban olmasıyla ön plana çıktı. Ergenekon ve balyoz gibi kumpasları kim yaptı?

AKP iktidarı ve FETÖ ortaklığı.

Ayrıca AKP''nin içinde bu kumpasları hâlâ savunanlar var.

Bu kumpasları AKP''nin içinde savunanlar diyorlar ki:

"Ergenekon ve Balyoz gerçekti. FETÖ''cüler bizi kandırarak işi sulandırdılar. FETÖ''cüler işi abarttılar. Ortada Ergenekon da Balyoz darbe planları da vardı".

''Ergenekon Balyoz vardı'' yalanlarının gerçek olduğunu hâlâ savunan AKP''lilerin yanına nasıl gideceksin Çelebi?

Bunları sorunca suçunu bastırmak için Çelebi, "Ama CHP de FETÖ ve HDP ile beraber" diyor.

Birincisi Çelebi CHP, FETÖ ve PKK ile beraberse 2018''de sen vekil olurken değil de şimdi mi beraber oldular?

Yoksa her şey senin vekil olman için mi?

Anlıyoruz Çelebi senin emekli maaşın yok. Çünkü süper emekli için sigorta primini doldurmadın.

''Aç kalırım'' kaygısı çekiyorsan anlarız. Ki bu da bahane değil ama anlarız.

Ki vekillik meslek değil millete hizmet için araçtır. Vekil olmayınca aç kalırım zihniyeti olamaz. Elinizde mesleğiniz yoksa aç kalırsınız elbette.

Ayrıca siz eski teğmensiniz. Yani asker kökenlisiniz… Yani savaşma sanatını hem okuyarak aldığınız eğitimle hem de cephede kışlalarda öğrendiniz.

Özel güvenlik şirketlerinde iş bulup onurunu korumak varken ''vekil olayım deri koltuklarda yatayım üç dönüm bostan yan gel yat Osman yaparım'' gibi zihniyete sahipsen sana yazıklar olsun.

Ve tweetlerini sildin öyle mi?

Bahçeli ve MHP bile ''U'' dönüşü sonrasında eski tweetlerini açıklamalarını hiçbir yerden silmedi. Sanki o tweetleri silince internette kaybolduğunu mu sandın?

AKP sana ''tweetlerini sil'' şartını koştuysa onlar da mantık dışı davranmışlar. Çünkü yukarıda belirttiğim gibi internette hiçbir iz kaybolmaz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları