Milli Emlak'tan sudan ucuz tapu fırsatı 'Son 10 gün'

Milli Emlak'tan sudan ucuz tapu fırsatı 'Son 10 gün'
Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsa fiyatı ile gözleri üzerine çekti.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşı ekonomik açıdan zorluyor. Tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fahiş fiyatları duyunca umutları suya düşüyor.

Fakat Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının çok altında olması vatandaşların dikkatini çekiyo. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise sudan ucuz fiyat etiketi ile gözleri üzerine topladı.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Türkiye’nin başkenti Ankara'da satışa sunulan arsanın fiyatı 86 bin TL olarak belirlendi. Ankara’da satışa sunulacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı vatandaşlar için umut kapısı olacak. Hem de 25 bin 800 bin tutarında teminat bedeliyle tabu sahibi imkanı da olunabilecek.

tokatta-telefon-fiyatina-sudan-ucuz-arsa-satilacak-876f3f0.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

6 Mart tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 13.45’de Ankara’nın Beybazarı ilçesinde ihale yolu ile açık artırmaya sunulacak. İhalede en fazla tutarı veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresleri üzerinden detaylara yer verildi.

İşte ilana dair önemli bilgiler;

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺86.000,00

Teminat Bedeli: ₺25.800,00

Uygun Yüzölçümü: 532,97 m²

İhale Tarihi: 06/03/2024

İhale Saati: 13:45

İhale Yeri: Ankara / Beypazarı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.