Milli Emlak tarihi verdi 'Elini çabuk tutan sudan ucuz tapu sahibi olacak'

Milli Emlak tarihi verdi 'Elini çabuk tutan sudan ucuz tapu sahibi olacak'
Milli Emlak, sudan ucuz arsa satışını açıkladı.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşı zorlamaya devam ediyor. Tapu sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş, fiyatları duyunca umutları suya düşüyor.

Ancak, Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının altında bir rakama satışa çıkması vatandaşlar için tutunacak bir dal niteliğini taşıyor. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilanın sudan ucuz fıyatı ile merakları üzerine çekti.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Erzurum’da satışa sunulan arsanın fiyatı 14 bin 900 TL olduğu açıklandı. Bingöl’de satışa çıkarılacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı ile bu zamanlarda vatandaşlar için bir umut kaynağı olacak. Hem de 3 bin 725 TL tutarında ihale ile tapu imkanı sağlıyor.

arsa-5-780x520.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

22 Şubat tarihinde satışı çıkarılacak olan arsa saat 14.00’da Erzurum’da ihale yolu ile açık artırmada en fazla tutarı veren kişi arsayı alacak.

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf olacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilanlara ilişkin detaylar paylaşıldı.

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺14.900,00

Teminat Bedeli: ₺3.725,00

Uygun Yüzölçümü: 742,94 m²

İhale Tarihi: 22/02/2024

İhale Saati: 14:00

İhale Yeri: Erzurum

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.