Milli Emlak sudan ucuz tapu veriyor ‘Konut imarlı arsa fırsatı’

Milli Emlak sudan ucuz tapu veriyor ‘Konut imarlı arsa fırsatı’
Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsa ucuz fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşı kötü etkiledi. Öyle ki tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları duyunca hayalleri suya düşüyor.

Ancak Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının çok altında olması bir nebze de olsa vatandaşlar için umut kapısı oluyor. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise fiyat etiketi ve konut imarlı olması ile dikkat çekiyor.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Sivas’ta satışa sunulan arsanın fiyatı 95 bin TL olarak belirlendi. Sivas’ta satışa sunulacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı ile bu zamanlarda vatandaşlar için bir umut kaynağı olacağı kesin. Hem de 23 bin 750 TL ihale ile tapu sahibi olma şansı da elde edebilirsiniz.

arazi-sahiplerine-onemli-uyari-h1465364432-560012.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

30 Nisan tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 10.15’de Bitlis’te ihale yolu ile açık artırmada en fazla tutarı veren kişi arsayı kapacak.

Milli Emlak tarafından yapılacak ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacağı da belirtildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺95.000,00

Teminat Bedeli: ₺23.750,00

Uygun Yüzölçümü: 361,98 m²

İhale Tarihi: 30/04/2024

İhale Saati: 10:15

İhale Yeri: Sivas

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.