Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alımı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alımı
Milli Eğitim Bakanlığı, bilişim personeli alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular 4-8 Aralık tarihleri arasında başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alımı

Kamuajans.com'da yer alan habere göre; Bilişim personeli alımları için adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekmektedir. Çalışma hakkı kazanan adaylar en düşük 49.748 TL, en yüksek 74.622 TL maaş alacaklar.

BAŞVURU DETAYLARI

Millî Eğitim Bakanlığı, personel alımı için başvuruların 4 Aralık 2023 tarihinde başlayıp 8 Aralık 2023 tarihinde sona ereceğini açıkladı. Başvurular, adayların e-devlet Millî Eğitim Bakanlığı/Kariyer Kapısı ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılabilecek.

17579.jpg

BAŞVURU İÇİN GEREKENLER

  • fotoğraflı detaylı özgeçmiş,
  • mezuniyet bilgileri,
  • mesleki tecrübeye ilişkin belge,
  • programlama dillerini gösteren belge,
  • sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler.
  • Adaylar, başvuru esnasında istenilen bilgileri beyan ederek belgelerini PDF veya JPG formatında yükleyeceklerdir.

Başvurular tamamlandığından kontrol etmek için adayların "İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir…" ibaresini görmeleri gerekmektedir. Başvuru sürecini tamamlayan adaylar başvuru bilgilerini çıktı alabileceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye’de bakanlık kurumuna yapılan başvurularda aranan şartlar aşağıdaki gibidir;

  • İlgili pozisyon için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak gerekmektedir.
  • Başvurulan pozisyonla ilgili olarak, dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak gerekmektedir.
  • Yukarıdaki mühendislik bölümleri dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümleri, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri, istatistik, matematik ve fizik bölümlerinde mezun olmuş olmak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.