Millet İttifakı'ndan Uşak Belediyesi'ne yaylım ateşi: Talan ediliyor

Millet İttifakı'ndan Uşak Belediyesi'ne yaylım ateşi: Talan ediliyor
Millet İttifakı’nın iki il başkanı Uşak İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Karaoba birlikte Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri önünde bir basın açıklaması yaptı.

Millet İttifakı'ndan Uşak Belediyesi'ne yaylım ateşi: Talan ediliyor

Yeniçağ'dan Hüseyin Demir'in haberine göre; İYİ Parti İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz "Uşak Belediyesi mülklerini teker teker hiç edip satıyor. Biliyorsunuz Şelale Restoran’dı 2020 yılında 3 milyon, günümüzde işe 6 milyon liraya tekamül eden yatırım yapmışlardı. Şelale Restoran’dı bir otele 43 milyona satıp hiç ettikleri gibi Uşak Belediyesinin ve Uşak halkının değerlerini yok ettiği ortada.

Belediyesi Kayaağıl Termal Tesislerini de satıp yok etmek istiyorlar. Bu değerlerimizi yok ettikleri yetmiyormuş gibi seçim manifestolarındaki vaatlerin hiçbirini yapmadılar. Olanları da koruyamıyorlar. Sizin belediyeciliğiz sadece satmaktan ibaret. 65 bin oy veren halkının bu değerlerini yok etmeye çalışıyorlar. Millet İttifakı olarak yok ettirmeyeceğiz, kaplıca termal tesisimizi sattırmayacağız, Uşak halkının nefes alma, dinlenme yeri olan buranın takipçisi olup koruyacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Karaoba ise "Millet İttifakı olarak geliyor gelmekte olan. Bakın bir koltuğa gelebilirsiniz. Bir sorun var. Ben doktorum ameliyat yapacağım zaman “Bu benim yakınım olsa ameliyat yapar mıyım? diye kendime soruyorum, evetse ameliyatı yapıyorum.

Kardeşim belediye başkanısın bak bu çatıya, tesise burası Uşak halkının nefes alıp verdiği yer insan bir araba satarken bile arabasını yıkıyor. Siz burayı viraneye çeviriyorsunuz. Burayı alana rant elde etmeye çalışıyorsunuz. Kovit’i bahane edip burayı kapattınız oysa tüm okullar açık o zaman öğrencileri riske atıyorsunuz yazık içler acısı. Burası kimsenin malı değil burası milli servet. Bakın bereket yağıyor sizin sevdiğiniz tek yeşil, dolar yeşili olmasın artık bıktık bu ülkeyi ne hale getirdiniz Uşak'ı da aynı hale getirmeyin" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti meclis üyesi Tolga Pirinççi de yaptığı açıklamada "Şu anda bulunduğumuz tesis Uşak’ın en büyük tesisi. 8 yıl önce kurulan bu tesis Uşak Belediyesi Başkanı Mehmet Çakın seçildiğinde çalışır vaziyette idi, bir yıl kullanıldı, 2 yıl kapalı kaldı. şimdi harabe, kendi haline terk edilmiş durumda. Bakınız içler acısı bu tesisi şuaınki belediye koruyamayıp talan ettirdi en kısa zamanda burayı yapıp yeniden uşak halkının hizmetine sunmalı. Yalnız buranın tadilat yapılması yıkılıp yeniden yapılmasından daha maliyetli" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.