Mesut Özil'den bir transfer daha! Yıldızlar topluluğu takıma gidiyor

Mesut Özil'den bir transfer daha! Yıldızlar topluluğu takıma gidiyor
Geçirdiği ağır sakatlıktan sonra ameliyat olan ve sahalara geri dönüş yapmaya hazırlanan Mesut Özil Al-Fayha'ya transfer olmak üzere.

Anthony Nwakaeme''nin Beşiktaş''a transfer olacağı haberleri sıcaklığını korurken Al-Fayha''dan Mesut Özil hamlesi geldi. Suudi Arabistan liginde kümede kalma savaşı veren kulüp, Anthony Nwakaeme''yi takımda tutmak isterken, deneyimli 10 numara ile kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı.

NWAKAEME AYRILACAK DERKEN MESUT ÖZİL BOMBASI

Sezon başında sürpriz bir şekilde Al-Fayha''ya transfer olan Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan''da aradığını bulamamış ve ayrılık kararı almıştı. Süper Lig''e dönmeye sıcak bakan ve Beşiktaş''a transferi gündemde olan Anthony Nwakaeme''yi bırakmaya yanaşmayan Al-Fayha''dan Mesut Özil hamlesi geldi.

MESUT ÖZİL''LE GÖRÜŞMELERE BAŞLADILAR

Ligde kümede kalma savaşı veren Al-Fayha, Anthony Nwakaeme''yi takımda tutma kararı aldı. Oyuncu yeniden Süper Lig hayalleri kurarken Al-Fayha, Mesut Özil transferi için Başakşehir ile resmi görüşmelere başladı.

MESUT''UN BU SON İMZASI

Ronaldo''nun da transferiyle tüm dünyada gözler Suudi Arabistan ligine çevrilirken, deneyimli 10 numaranın da bu ülkeye gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Körfez pazarında oldukça sevilen Mesut Özil''in kariyerinin son imzasını Al-Fayha''ya atabileceği belirtildi.

Transferin gerçekleşmesi halinde oyuncuya özel bir karşılama töreni yapılacağı kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.