Mesut Komiser Arka Sokaklar’a geri dönüyor

Mesut Komiser Arka Sokaklar’a geri dönüyor
Kanal D tarafından sosyal medyada paylaşılan yeni Arka Sokaklar fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Paylaşımda başarılı oyuncu Şevket Çoruh, "Mesut Komiser" rolüyle diziye geri döndüğü görüldü.

Türk televizyonunun uzun soluklu yapımlarından "Arka Sokaklar", on sekizinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Türkiye'nin sevilen dizi yapımcılarından Türker İnanoğlu'nun mirası olan eser, yeni sezon öncesinde D Media tarafından kırk iki bölüm için lisanslandı.

Yapımın devamı sektördeki son gelişmeler ışığında tartışılırken diziyle ilgili yeni fragman oldukça dikkat çekti. Mesut karakteriyle on yedi sezon boyunca izleyicilerin beğenisini kazanan Şevket Çoruh'un, dizinin yeni sezon kadrosuna katılması için yapımcılar tarafından tekrar bir davet aldığı konuşuldu ancak durumun akıbeti bilinmiyordu.

Oyuncunun, dizinin resmi sosyal medya hesabını takibe alması ise hayranlar arasında büyük bir heyecan yarattı ve bu durum, onun projeye geri dönüş yapabileceği yönünde umutları artırdı.

mhgnb.jpg

Kanal D resmi X hesabı üzerinden "Arka Sokaklar"ın yeni fragmanı yayınlaması ile bu iddiaların doğru olduğu gün yüzüne çıktı. Fragman'da efsane oyuncu Şevket Çoruh'un geri döndüğü yer aldı. Paylaşım için yapılan açıklamada ise "Sen söyle? Mesut mu, değil mi?" başlığı yer alırken, "ArkaSokaklar yeni bölümüyle cuma 20.00’de Kanal D’de!" hatırlatması da sevilen izleyicilerine yapıldı.

tg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.