Mert Başaran konut yatırımındaki püf noktasını açıkladı ‘Bunu yapanlar zengin olacak’

Mert Başaran konut yatırımındaki püf noktasını açıkladı ‘Bunu yapanlar zengin olacak’
Mert Başaran yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu.

Mert Başaran yatırımcılara seslenerek TOKİ'den ev çıkan vatandaşlara kritik uyarıda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı katlamak için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu noktada dolar, altın, kripto paralar, borsa ve hisse senetleri dikkat çekiyor. Ancak son zamanlarda konut satışları da dikkat çekti.

KONUT FİYATLARI DURAĞAN SEYREDİYOR

Konut fiyatlarında durağan bir seyir halinde olsa da pek çok uzman isim için düşüşün bir alım fırsatı olduğu belirtiliyor. Konut alımlarında bazı yatırımcıların görmezden geldiği farklı unsurlarda oluyor. Bunlardan birini ise püf noktası ile beraber Finans uzmanı Mert Başaran, anlattı.

toki-2.jpg

BAŞARAN: TOKİ'DEN ÇIKAN EVİ SATARSANIZ HATA YAPARSINIZ

Mert Başaran, yatırımcılara seslenerek son zamanlarda dikkat çeken konut satışlarına ilişkin ‘TOKİ’ yanıtını verdi. Başaran, çoğu vatandaşın hata yaptığı olayı anlattı. Başaran, “TOKİ’den çıkan evi anında satarsanız hata yaparsınız. Hemen o kazancı yemeye başlamayın. Tam tersine geleceği düşünmelisiniz.. Gelecekte ‘bu para lazım olur’ demeniz gerekiyor. Arsa ve evi satmaması gerekiyor. Zengin olanlar o parayı tekrardan yapacaklar ama fakir kafa yapısına sahip olanlar tekrardan o parayı bitirecekler. O yüzden yatırım yaparken geleceği düşünün.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.