Meral Akşener'den Dilan Polat ve Engin Polat çıkışı

Meral Akşener'den Dilan Polat ve Engin Polat çıkışı
Meral Akşener'in Türkiye'nin gündemine oturan Dilan Polat ve Engin Polat benzetmesi dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını lanetlerken Hamas'ın İsrail'e saldırısının ardından bir yandan da İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hamas terör örgütü değil, mücahitler grubudur” sözlerine tepki gösterdi.

111111.jpg

‘DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT’ BENZETMESİ

KYK yurtlarındaki sorunlara değinen Meral Akşener, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla aylardır Türkiye'nin gündeminde olan ve sabah saatlerinde gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine göndermede bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KYK yurtlarında kalan öğrencilerin sorununu dile getirken Dilan Polat ve Engin Polat'a ilişkin şu benzetmeyi yaptı:

b366c1ac-rgy5biojzegddobbluukct.jpg"Gençlerimizi, artık bir rezillik boyutuna ulaşan, yurt sorunuyla, yalnız bırakamayız, bırakmayacağız.

Cumhuriyet vizyonumuzun, en büyük değer olarak gördüğü gençlerimizi böylesi bir çaresizliğe, terk etmeyeceğiz.

Her biri Dilan Polat, Engin Polat'a dönmüş çocuklar, bir yandan da KYK yurtlarında yemeklerinde solucan çıkan, sürekli ekmek ağırlıklı beslenen çocuklar.

Bunlar Gayretullaha dokunur. Allah bunları kursağından getirir, bunlara sebep olanları kahrı perişan eyler. Allah'ım nasip et, bunların kursaklarından bu haram lokmayı almayı bize nasip et Allah'ım"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.