Mehmet Aslantuğ'un sevgilisi ortaya çıktı

Mehmet Aslantuğ'un sevgilisi ortaya çıktı
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un 27 yıllık evlilikleri geçtiğimiz günler bitmiş ve ünlü çift boşanmıştı. Yaptığı açıklamada acı çektiğini ifade eden Mehmet Aslantuğ’un yeni sevgilisi ortaya çıktı.

Ünlü çift Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini 29 Mayıs sabahı ele ele girdikleri mahkeme salonundan ele el çıkarak sonlandırmış, haklarında çıkan iddialara verdikleri duygu yüklü cevaplarla da bir süre gündemden düşmemişti.

ekran-goruntusu-2023-09-01-103558.png

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından biten evliliği ile alakalı iddialara yanıt veren ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ aldatma söylentileri reddetmiş ve ayrılık sebebi ile kendisinin de acı çektiğini ifade etmişti.

YENİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu Aslantuğ’un hakkında çıkan ‘ihanet’ iddialarının ardından yeni sevgilisi ortaya çıktı. Aslantuğ'un bu kez Pınar Şipaloğlu ile birlikte olduğu öne sürüldü. Şipaloğlu’nun Instagram hesabından yaptığı paylaşım ise iddiaları doğrular nitelikte oldu.

ekran-goruntusu-2023-09-01-103532.png

"MEHMET ASLANTUĞ, EVET EVET EVET"

Mehmet Aslantuğ ile birlikte olduğu iddia edilen Şipaloğlu, Instagram hesabından paylaştığı hikayede, "Duyduğunuz dedikodular asılsız değildir!

Sessizliğimin sebebi bir küçük ada meselesi... Evet adada artık evim var ve evet Mehmet Aslantuğ, evet evet evet. Yeter" yazarak, kalp emojisi koyarak, birlikte olduğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2023-09-01-103547.png

Snob Magazin’in özel haberine göre; Bozcaada'da tanıştıkları iddia edilen Mehmet Aslantuğ ile Pınar Şipaloğlu'nun üç haftadır yakın olduğu söyleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.