Mehmet Aslantuğ’dan Arzum Onan itirafı! İşte boşanmanın perde arkası

Mehmet Aslantuğ’dan Arzum Onan itirafı! İşte boşanmanın perde arkası
27 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan mahkemeye el ele girip yine el ele çıkmıştı. Sessizliğini bozup aldatma iddiaları hakkında ilk kez konuşan Mehmet Aslantuğ, boşanmanın perde arkasını anlattı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

27 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan mahkemeye el ele girip yine el ele çıkmıştı. Boşanmanın ardından Mehmet Aslantuğ'un adı iş insanı Gözde Akpınar ile anılmıştı ancak Aslantuğ ve Onan, ortaya atılan aldatma iddialarına da sessiz kalmıştı. Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabı üzerinden aldatma iddialarına ilk kez yanıt verdi. Instagram hesabında açıklama videosu yayınlayan Aslantuğ, boşanmanın perde arkasını anlattı.

"YAPTIĞIM EN ZOR AÇIKLAMA"

ekran-goruntusu-2023-08-29-093425.png

Mehmet Aslantuğ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu sayfanın bizzat kayda alarak yaptığım en zor açıklamasıdır. Epeyce hassas olduğum duygunun dile gelmiş ilk ve son sözleri… Epeyce borçlu olduğumu düşündüğüm bir duygudan. Ve bundan sonra yaşayacağım, hakkım olduğunu düşündüğüm özgürlüğü kimseye açıklamak zorunda olmadığımı beyan ederek!… Bilene, anlayana şükranla, bilmek, anlamak istemeyene selametle..." dedi.

"AYRILMAYI BEN İSTEMEDİM"

1685522385517-k.jpg

Mehmet Aslantuğ, 'ihanet' haberlerini yalanladı ve boşanma sürecini anlattı. Buna göre; ayrılığı dile getiren kişi bir yıl önce Onan olurken, boşanmayı da Aslantuğ istedi. Mehmet Aslantuğ açıklamasında, "Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım, boşanmayı da ben istemedim. Daha doğrusu ayrılmayı ben istemedim." dedi.

ekran-goruntusu-2023-08-29-093923.png

"ARZUM AYRI EVE ÇIKMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ”

"Bu aşkın sorumluluğu gereği kurduğum cümlelere ithafen kimseyi yanıltmadım. Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi" açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.