MasterChef'te bir ilk yaşandı: Açık ara en iyi

MasterChef'te bir ilk yaşandı: Açık ara en iyi
MasterChef All Star'ın son bölümünde Şef Danilo Zana, kazananı "Bir ilk" diyerek duyurdu.

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan MasterChef All Star yemek yarışması heyecanlı dakikalara sahne oldu.

Yarışmanın son bölümünde yarışmacılar dünya mutfağından pilavlarını sundu. Yemek sunumunun ardından dokunulmazlık yarışı başladı.

7 ülkeden 7 farklı pilav yapan mavi ve kırmızı takımdan kırmızı takım büyük bir talihsizlik yaşadı. Kırmızı takımdan Mert, risottoyu verilen süre içerisinde pişiremeyerek şeflere tabak sunamadı.

Eda ise İtalyan mutfağına ait pirinç pilavı olan risottoyu tabak kendisine verilmediği için sunamaması nedeniyle sinirlenerek serzenişte bulundu.

Öte yandan, tabağı çıkaramayan Mert, "Bütün ocaklar doluydu, tabağı ocağa koyduğumda 15 dakika vardı, yetiştiremedim" diyerek savunmasını yaptı.

"İLK DEFA DİREKT OLARAK AÇIKLAYACAĞIZ"

Ardından kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için tepsi kebabı türlerinden olan 'Eliböğründe' kebabı için kolları sıvadı. Danilo şef, "Fazla düşünmeye gerek yoktu" diyerek "İlk defa direkt olarak birinciyi açıklayacağız. Bu gece en iyi tabak yapan yarışmacı Ayaz" ifadelerini kullandı.

Ayaz, "Mert ağabeyin potaya gitmesini istemiyordum 2 haftadır potaya gidiyor. Ama tabak çıkaramamak büyük bir hata. O yüzden Mert ağabey diyorum" diyerek Mert Yılmaz'ı eleme potasına koydu.

Haftanın ilk eleme adayları mavi takımdan Tolga ve Rıfat olmuştu. Gecenin ilk gitme adayı Mert oldu. Takımdaki oylama sonucu ise 4. eleme adayı Çağatay oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.