Masterchef yarışmacısı Yağız Özçelik geçirdiği kazayı anlattı

Masterchef yarışmacısı Yağız Özçelik geçirdiği kazayı anlattı
MasterChef yarışmacısı Yağız Özçelik, All Star yarışmasına da katılan isimlerden. All Star'da, geçtiğimiz yıl geçirdiği kazadan bahseden Yağız'ın anlattıkları tüyleri diken diken etti.

Aslı ERDOĞAN / KAMU SON HABER

MasterChef Türkiye yarışmasıyla öne çıkan Yağız Özçelik All Star yarışmasında da başarısıyla dikkat çekiyor. Yağız Özçelik son olarak yarışmada jüriye geçtiğimiz yıl geçirdiği korkulu kazadan bahsetti.

"Bayramın ikinci gününün sabahıydı. Kardeşimin otomobiliyle merkeze gitmem gerekti. Gittim ve geri dönüyordum. Normal hızımdaydım fakat yolda mıcır vardı. Arabanın lastikleri de bitik durumdaydı. Biraz süratli girdim yola herhalde, kaydı direksiyon. Ondan sonrasında ben direksiyonu bıraktım esasen kendisi toparlar diye. Direksiyon topladı zannedip tekrardan tuttum, otomobil bariyerin başına saplandı. Üzerinde kaydı biraz" diyen MasterChef Yağız anlattıklarıyla dikkat çekti.

adsiz-tasarim-10-mivw-cover.jpg

"CENNETTE OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜM"

"Arabanın içinden çıkmam büyük bir mucize. Bunu da ben bir şekilde yarışmaya bağlıyorum. Burada yiyecek ekmeğim varmış, buna yoruyorum. Çünkü bu şekilde bir arabanın içinden kırıksız çıkmak hakikaten bir mucize. 'Dışarıdan 'öldü' sesleri geldiğini hatırlıyorum. Ben de 'galiba öldüm' dedim. Ama bir taraftan da acı çekmediğim için cennette olduğumu düşündüm. Kafamı çıkarıp insanlara iyi olduğumu söyledim. Ayaklarım sıkışmıştı. Belki de ikinci hayatım bu benim. Kuzenim arabanın içinden kurtardı beni. Sonra da hastaneye gittik ve atlattık. Her şey Allah'tan." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.