MasterChef Şampiyonu Kardaş takipçilerine böyle seslendi

MasterChef Şampiyonu Kardaş takipçilerine böyle seslendi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek paylaşımda bulunan MasterChef Şampiyonu Uğur Kardaş, sosyal medyada paylaştığı videosundaki sözleri nedeniyle tutuklanmıştı. Kardaş, takipçilerine Instagram hesabından yayımladığı bir videoyla seslendi.

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER 

Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye''nin gündemine oturdu. Deprem bölgesiyle ilgili birçok ünlüden paylaşım geldi. Ünlü isimler arasında MasterChef Şampiyonu Uğur Kardaş da vardı.

MasterChef Şampiyonu Uğur Kardaş, deprem bölgesinde bir video yayımlamıştı. Kardaş, paylaşımındaki sözlerinin asılsız olduğu gerekçesiyle Adıyaman Havalimanı''nda gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

NE DEMİŞTİ?

Deprem bölgesinde yaşadıklarını anlatan bir video yayımlayan Kardaş, "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan''ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor. Allah kahretsin ya, Allah belamızı versin..." demişti.

İLK AÇIKLAMAYI YAPTI

Asılsız iddiaları nedeniyle Adıyaman Havalimanı''nda gözaltına alınarak tutuklanan Uğur Kardaş, serbest bırakıldı.

Tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Kardaş, Instagram hesabından takipçilerine seslendi. 

"BENİ DE ANLAYIN"

Takipçilerini özlediğini ve hepsine cevap vermekte zorlandığını belirten Uğur Kardaş, Instagram hikayesindeki videosunda şu sözlere yer verdi:

Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek çok isterim ama arkadaşlar beni de anlayın. Sizi çok özledim. Çok güzel yemek videolarıyla geri geleceğiz. Saç sakal biraz kesilecek. Geldim, sizi çok seviyorum. Çok şükür.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.