MasterChef Barış kimdir, nereli? Masterchef Barış kaç yaşında? Elendi mi?

MasterChef Barış kimdir, nereli? Masterchef Barış kaç yaşında? Elendi mi?
TV8 ekranlarının en çok seyredilen programlarından biri olan MasterChef All Star’ın en çok merak edilen yarışmacılarından Barış kimdir? İşte Barış Demir hakkında merak edilen tüm detaylar…

İlgi çekici açıklamaları ve tartışmalarıyla dikkat çeken MasterChef yarışmacısı Barış Demir hakkında detayları merak edenler çok sayıda. Kısa zamanda pek çok kişinin dikkatini çeken Masterchef Barış kimdir, nereli, kaç yaşında?

MasterChef 2022 ana kadrosunda yer alan Barış Demir, son olarak MasterChef All Star yarışmasının kadrosunda ter döktü. Genç yaşlı demeden çoğu kişinin merak ettiği Barış Demir hakkındaki detaylara geçelim.

MASTERCHEF BARIŞ DEMİR KİMDİR?

TV8’in sevilen programlarından MasterChef’te yer alan tüm yarışmacılar ilgi uyandırıyor. Herkes yarışmacıların memleketlerini, yaşlarını, nereden katıldıklarını merakla sorguluyor. MasterChef Barış da bu yarışmacılar arasında bulunuyor. Çoğu internet kullanıcısı “MasterChef Barış kimdir?” ya da “MasterCher Barış nereli?” sorularını aratıyor.

367333265-619849236957580-6733224026650833462-n.jpg

Masterchef’te hem kendi sezonunda hem de MasterChef All Star yarışmasında ter döken Barış, aslen Elazığlıdır. Yarışmaya Bodrum’dan katılan Barış Demir’in ailesi kebapçı olarak biliniyor.

Masterchef Barış Demir, Yeditepe Üniversitesi’nde gastronomi ve mutfak sanatları bölümünde eğitim almış ve 2018 yılında mezun olmuştur.

MASTERCHEF BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

Sevilen yarışmacı Barış’ın sosyal yaşamı büyük ilgi çekiyor. Özellikle genç kuşağın severek takip ettiği Barış Demir, Elazığlıların da dikkatini çekiyor. Pek çok kişi Masterchef Barış kaç yaşında diye merak ediyor. Barış Demir’in 23 yaşında olduğu biliniyor.

Masterchef Barış kaç yaşında diye merak edenlere 1999 tarihinde dünyaya geldiğini de söyleyelim. Bodrum Torba’da bir otelde çalışan Demir, aşçılık yaşamına çok küçük yaşlarda merak salmıştır.

395653634-360896433032292-6789798445404188487-n.jpg

MASTERCHEF BARIŞ ELENDİ Mİ?

MasterChef 2022 yılının favori oyuncularından Barış Demir, yarışmanın ilk haftasında ilk turda kuzu karski yaparak şeflere sundu ve beğeni topladı. Üç evet oyu alarak ikinci tura geçmeye hak kazandı. Ardından Creme brulee yaparak rakiplerini geride bırakan Demir, ana kadro seçmelerine katılabildi. Bu ilk başarıları, Demir’in Masterchef yolculuğunun ilk adımlarını başlattı. İlerleyen dönemde başarılarıyla 2022 senesinin ana kadrosuna giren yarışmacı, burada 11. yarışmacı olarak elendi.

MasterChef All Star kadrosuna da girmeyi başaran yarışmacı 5 Kasım 2023 Pazar günü yayınlanan bölümde 7 kişi olarak kaldıkları eleme potasından çıkamayarak elendi ve yarışmadan ayrıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.