MasterChef All Star 10 Kasım özel bölümünde ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star 10 Kasım özel bölümünde ödül oyununu  kim kazandı?
Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan TV8'de yayınlandığı günden bu yana en çok gündem olan yemek yarışması MasterChef All Star 10 Kasım özel bölümünde büyük ödülün sahibi kim? İşte detaylar...

İlk olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye aslında İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. Yayınlandığı günden bu yana program hem yemek tarifleriyle hemde yarışmacı profilinin çeşitliliğiyle, gündemde kalmayı başardı. Show Tv ekranlarından sonra TV8'de yayım hayatına devam eden programın reythinglerinde herhangi bir düşüş yaşamadan tam 6 sezondur başarıyla devam ediyor olması da sosyal medyada zaman zaman gündeme gelen konulardan biri.. MasterChef All Star 10 Kasım özel bölümünde ödül oyununu kazanan ve büyük ödülü hak eden takım bugün belli olacak...

m22.jpg

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışmada her hafta cuma günleri ödül oyunu oynanıyor. MasterChef’te bu hafta ödül oyunu 10 Kasım’a denk geldiği için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemekler yapılıyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

ataturk.jpg

10 KASIM'A ÖZEL ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ YEMEKLER YAPILIYOR

Ödül oyununda yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapmak için en iyi şekilde jurinin karşısına çıkarabilmek için ter döküyorlar. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Atatürk’ün sevdiği yemekleri özenle hazırlayan yarışmacılar büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele ediyor.

10 KASIM ÖDÜLÜNÜ KAZANAN YARIŞMACI BELLİ OLDU!
Ödül oyununu Mavi takımın kazanması üzerine Mavi takım yarışmacıları arasında ödül oyunu yarışı verildi. Barbaros, Hasan, Ayaz, Dilara, Sergen, Eren, Tanya'nın yarıştığı ödül oyununda en güzel yemeği yaparak ödülü kazanan isim Ayaz oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.