Marmara beşik gibi sallanırken Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Marmara beşik gibi sallanırken Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük deprem felaketi olarak kayıtlara geçen 6 Şubat Kahramanmaraş depremi ilk olarak gece saat 04:17’de meydana geldi. Büyüklüğü 7,7 olarak ölçülen deprem saniyeler içinde büyük yıkıma neden oldu.

ccascsacasacs-ebrf-cover.webp

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin üzerinde 7 saat geçmesinin ardından saat 13:25’te bir deprem daha meydana geldi. 7.6 şiddetindeki depremin aylar sonra yeni görüntüsü ortaya çıktı.

DEPREME MİNİBÜSTE YAKALANDILAR

İlk depremde hafif şekilde yaralanan ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördükten sonra hastanede başka yaralılara yer açılması ve için Adıyaman Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı şehir içi minibüsüne alınarak serumlarının bitmesi beklenilen 2 hasta ve beraberindeki yaşı küçük çocuk depreme burada yakalandılar.

Gece yaşanan depremin şokunu atlatamadan 7.6 şiddetindeki depremi yaşayan depremzedeler, minibüsün içinde korku dolu anlar yaşadı.

aw101725-01.jpg

Minibüsün arka koltuğunda uzanan bir depremzede ilk depremdeki aldığı yaralarından dolayı yerinden kıpırdayamazken tekerlekli sandalyede oturan depremzede ile koltukta oturan çocuğun Allah’a yalvararak kelime-i şehadet getirdiği görüldü.

Depremin etkisi ile bir sağa bir sola sallanan minibüsün görüntüleri saniye saniye kameraya yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.