Marketteki kavga cinayette bitti

Marketteki kavga cinayette bitti
Bursa'da markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle kavgaya tutuşan adam kavgayı ayırmaya çalışan başka bir müşteriyi bıçakladı.

41 yaşındaki Ömer Z.'nin bıçakladığı 62 yaşındaki Ramazan Yılmaz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yılmaz'ı bıçaklayan saldırgan gözaltına alınırken kavga anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan bir markette bulundu. Alışverişini tamamladıktan sonra kasaya giden Ramazan Yılmaz, kasiyerin Ömer Z. adlı müşteri ile tartıştığını gördü. Yılmaz, kasiyerin hırsızlık yapmakla suçladığı Ömer Z.'yi uyardı. Bu kez Öner Z. ile Ramazan Yılmaz arasında kavga çıktı.

marketteki-cinayetle-biten-kavga-kameral-44097-1.jpg

Kavganın büyümesi sonucunda Ömer Z., Ramazan Yılmaz'ı kalbinden bıçakladı. Yılmaz kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. Marketteki diğer kişilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ramazan Yılmaz'ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı Ancak kalbinden bıçaklanan Ramazan Yılmaz tüm çabaları rağmen kurtarılamadı. Yolcu otobüsü ile İstanbul'a kaçmaya çalışan Ömer Z.'nin peşine düşen polisler zanlıyı gözaltına aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.