Maradona’ya büyük ayıp

Maradona’ya büyük ayıp
Efsanevi futbolcu Maradona’nın ailesi eşyalarını açık arttırmaya çıkarıyor. 19 Aralık’ta gerçekleşecek artırmada satılan eşyalar arasında Arjantinli efsanenin ilk transfer ücretiyle Buenos Aires'te ailesine aldığı ev de yer alıyor.

Maradona’ya büyük ayıp

Diego Maradona'nın hatıraları açık artırmaya çıkıyor. 25 Kasım 2020'de hayata veda eden futbol efsanesinin kariyerinin en önemli anları, müzayede ile hayranlarıyla buluşacak.

Maradona ailesi bu kararı yüksek yaşam masraflarını karşılamak için aldı. Yapılan açıklamada, "Maradonaların ciddi harcamaları var. Bu giderlerle başa çıkmaları için müzayedeye ihtiyaç duydular. Evi ve kullandığı araç başta olmak üzere, birçok anısı satışa çıkacak. Diego Maradona'nın beş çocuğu da avukatları aracılığıyla bu kararı aldı" denildi.

19 Aralık'ta sanal ortamda düzenlenecek müzayedede Maradona'nın hayatına dair eserler açık artırmaya çıkacak.

İLK TRANSFER ÜCRETİYLE AİLESİNE ALDIĞI EV SATIŞTA OLACAK

Arjantinli efsanenin ilk transfer ücretiyle Buenos Aires'te ailesine aldığı evin açılış fiyatı 900 bin dolar. 87 parçanın satışa sunulacağı müzayedede, Maradona'nın İngiltere'ye elle attığı gol, Fidel Castro ile buluşması gibi anların fotoğrafları, kramponları ve imzaladığı gitar gibi hatıraları satışa sunulacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.