Maltepe Üniversitesi 31 personel alacak

Maltepe Üniversitesi 31 personel alacak
Maltepe Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerinde çalışacak 24 öğretim üyesi ve 7 araştırma görevlisi ile öğretim görevlisi alacağını duyurdu.

Canan İSPİR/ KAMU SON HABER

Maltepe Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’ye verdiği ilanda akademik birimlere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. ve 33. maddesiyle “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri alacak.

SON BAŞVURUYU KAÇIRMAYIN

Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekiyor. İlanda son başvuru tarihi ise 25 Temmuz 2023 olarak açıklandı. Rektörlük, Eğitim Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nda görev alacak toplam 7 araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi alınacağını duyurdu.

ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Maltepe Üniversitesi Rektörlüğü ayrıca üniversitenin akademik birimlerine 2547 sayılı Kanun ve T.C. Maltepe Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacağını da açıkladı. Öğretim üyesi alımları için son başvuru tarihi 25 Temmuz 2023 olarak belirlendi. Rektörlük, Hukuk Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi’nin çeşitli bölümlerinde görev alacak toplam 24 öğretim üyesi alacak.

1-002.png

2-001.png

3.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.