Mahallelinin baktığı yavrular ölü halde bulundu

Mahallelinin baktığı yavrular ölü halde bulundu
Sultangazi'nin Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, mahalle sakinlerinin baktığı yavru kedilerin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

İki bina arasındaki boş arazide anne kedi ve dört yavrusuna bakan Gül Koçak, kedileri beslemeye gittiğinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. İddiaya göre anne kedinin sesini duyan Koçak, üç yavru kedinin cansız bedenlerini gördü.

Gözyaşlarına hakim olamayan Koçak, ardından üç yavru kediyi toprağa gömdü. Anne kediyle bir yavrusunun da kayıp olduğu öğrenildi.

Koçak, "Üç gündür kedileri besliyordum. İş yerinden getirip yuva yapmıştım ki yavrular üşümesin diye. Ancak bu vicdansız kişi ya da kişiler kutuyu iki kez yırtarak kedileri eziyet etmiş. Hayvanlara ne istediniz? Küçücük kutuya sığdıramadınız. Hayvanlardan ne istediniz ağızları var dilleri yok. Vicdansızlar. Bu hayvanlara yapılan eziyet beni derinden yaraladı. Sabah anne kedinin çığlığını duydum, içim parçalandı. Bunu yapanlar akıllı, vicdan sahibi insanlar değil. Çocuklar bile bu hayvanlara bakıyordu. Bu vicdansızlık, bu insafsızlık kabul edilemez. Hayvanlara bunu yapan, insanlara neler yapmaz?" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.