Maçın son düdüğünden sonra birbirlerine girdiler ‘Kavgada 1 futbolcu yaralandı’

Maçın son düdüğünden sonra birbirlerine girdiler ‘Kavgada 1 futbolcu yaralandı’
TFF 2. Lig'de karşı karşıya gelen Afyonspor - Diyarbekirspor maçının son düdüğünden sonra çıkan kavgada 1 futbolcu yaralandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 27. haftası kapsamında Afyonspor, kendi sahasında Diyarbekispor'u konuk etti. Mücadele, 0-0 golsüz bir şekilde tamamlandı. Bu sonuçla Afyonspor, puanını 30’a yükseltti ve 12. Sıraya geriledi. Diyarbekispor ise puanını 40’a yükselterek ligde 7. sırada yer aldı.

Fakat asıl olay son düdükten sonra yaşandı. Müsabakanın sona ermesi ile iki takım futbolcuları bir anda birbirine girdi.

O anlar bir futbol severin cep telefonu kamerasına yansıdı ve görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Yaşanan olayların görüntüsü bir çok sosyal medya kullanıcısından sert bir dille eleştirildi.

ekran-alintisi-jpg10.jpg

Diyarbekirsporlu futbolcular, Afyonsporlu futbolcular tarafından saldırıya uğradı, yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu anlar bir taraftarın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Durum, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesi sonrası kontrol altına alınırken, futbolcuların birbirine girdiği kavgada bir Diyarbekirsporlu futbolcu yaralandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.