Lüks rezidansta vahşet 2 ölü 1 yaralı

Lüks rezidansta vahşet 2 ölü 1 yaralı
Aydın'ın Efeler ilçesinde lüks bir rezidansın otoparkında bir adam birlikte yaşadığı kadını tabanca ile öldürdü, bir kişi de yaraladı. Ardından aynı silah ile intihar etti.

Olay, Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvarı 1837. Sokak'ta bulunan lüks bir rezidansta akşam saatlerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre 53 yaşındaki Aydın Aksakdemir adlı şahıs birlikte yaşadığı 56 yaşındaki eczacı Şule Tokel ile rezidansın otoparkında öğrenilemeyen bir nedenle aracın içinde tartışmaya başladı. Tartışmaya şahit olan M.K. adlı bir vatandaş da yanlarına gelerek durumu yatıştırmak istedi. bağrışmaları duyup ikilinin yanına geldi. Aksakdemir tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkarttı ve Şule Tokel'e ateş etti. Ardından da yanlarına gelen M.K'ya ateş etti. Aydın Aksakdemir olayın ardından aynı silahla kendini öldürdü.

Silah sesini duyan site güvenliği 112 ve polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aydın Aksakdemir ve Şule Tokel'in ölmüş olduklarını belirledi. yaralanan, M.K. ise ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.