Lille'de Jocelyn Gourvennec'ten Burak Yılmaz açıklaması

Lille'de Jocelyn Gourvennec'ten Burak Yılmaz açıklaması
Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, takımının oynadığı Brest maçında oyundan alınınca küplere binmişti. Deneyimli oyuncu hakkında ilk açıklama geldi.

Lille'de Jocelyn Gourvennec'ten Burak Yılmaz açıklaması

Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, PSG maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Brest karşılaşmasında kenara alınmasına tepki gösteren millî oyuncumuz Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Lille forması giyen millî oyuncularımızdan Burak Yılmaz, 22 Ocak'ta oynanan Brest maçının 76. dakikasında yerini Hatem Ben Arfa'ya bırakırken bu karara tepki göstermişti.

Sorunu takım içinde çözdüklerini belirten Gourvennec, Burak Yılmaz'a yönelik olumlu bakış açısını da ifade etti. Yaptığı açıklamada Fransız hoca, "Karakterli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Öfkesi çok çabuk yükseliyor ve sonra da çabuk şekilde düşüyor. Bu sezonki yapının bir parçası. Çok çeşitli bir takımımız olduğu için bazen hayal kırıklığı olabilir. İnişler çıkışlar olabilir ki benim işim de tüm bunları yönetmek" dedi.

Yine de oyuncularını daha sakin olmaya davet eden Gourvennec, "Burak Yılmaz ile orada bir gerginlik oldu ama soyunma odasında ekstra bir şey yoktu. Maç bitince gerginlik de bitti. Rahat şekilde konuştuk. Bu durum, ikinci yarı için önemli bir unsur olacak. Sıralamada istediğimiz yerde değiliz. Sinirlerimizi kontrol etmemiz gerekecek. Sık sık duyguları kontrol etme gerekliliğinden bahsederim. Genellikle buna sahibiz ama bu konuda kusurlar da gösterdik. Yeniden hatırlamamız gerekecek çünkü sezonun ikinci yarısında bu kusurları göze alamayız" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.