Latin kadınlarının güzellik sırrı 'Barbunyayı böyle kullanın'

Latin kadınlarının güzellik sırrı 'Barbunyayı böyle  kullanın'
Koreli kadınların cilt bakımı sırlarının yayılmasının ardından Latin kadınlarının barbunya maskesi de viral olacak...

Her ülkenin kendine ait bir kültürü var. Son dönemde kore cilt bakımı olduça popüler hale geldi. Sosyal medya fenomenlerinin farklı ülkelerdeki cilt bakım hilelerine keşfetmemizdeki etkisi büyük… Özellikle kore ürünleriyle yapılan bakım videolarının viral olmasının ardından kore kozmetik markalarının ülkemize yaptığı ürün satışlarında da artış yaşanmaya başladı.

Koreli kadınların cilt germeye yönelik yaptıkları bakımlar özellikle ilgi görüyor. Evde kolay ve basit malzemelerle hazırlanan bakım maskeleri de pratik ve ekonomik oldukları için tercih edilebiliyor. Ürünlerin çoğunun vegan içerikli olması da tüketicilerin yoğun talep göstermesinin bir diğer nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bakım dünyasının Kore’den sonra ki yeni gözdesi ise Latin kadınlarının güzellik sırları….

BABANNEMİN SIRRI DİYEREK PAYLAŞTI

Latin bir sosyal medya fenomeninin babannemin sırrı diyerek paylaştığı yöntem sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Videoda genç kadın, yarım avokado, yarım muz, 2 yemek kaşığı saf sızma zeytinyağı, 2 yemek kaşığı mayonez ve bir adet yumurta kullanarak hazırladığı bakım maskesini hem cildine hem de saçlarına uyguluyor. Genç kadının belirttiğine göre latin kadınları bu yöntemi yıllardır uyguluyor. Aynı videoda genç kadının barbunyalarla ilgili verdiği güzellik sırrı ise şoke edecek cinsten,ünlü fenomen,Büyükannem barbunyaları ezip hem yüzünü nemlendirmek hem de yüzüne peeling yapmak için kullanırdı. Biliyorum ilk başta hiç mantıklı gelmiyor ama çok işe yarıyor.’’ diyerek videoyu sonlandırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.