La Casa de Papel, final bölümleriyle ekranlara veda etti!

La Casa de Papel, final bölümleriyle ekranlara veda etti!
Sevilen Netflix dizisi La Casa de Papel, bugün itibariyle ekranlara veda ediyor. Yapımın beş bölümden oluşan finali yayınlandı.

La Casa de Papel, final bölümleriyle ekranlara veda etti!

ShiftDelete.Net'ten Oğuz Çakır'ın haberine göre; dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix, içerik kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Bir yandan yeni yapımlar için çalışmalar sürerken, bir yandan da mevcut projelerden bazıları izleyicilerine veda ediyor. Bu defa aramızda ayrılan yapım ise tüm dünyada milyonlarca izleyici bulunan La Casa de Papel oldu.

10 bölümden oluşacak son sezonun ilk dalgası 3 Eylül’de yayınlandı. Netflix ilk 5 bölümü izleyiciyle buluşturdu, ancak geriye kalan bölümleri 3 Aralık’ta yayınlayacağını duyurdu. Son olarak nihayet hasret bitti. Bir süre önce final bölümlerinin fragmanı paylaşılan dizi nihayet yayınlandı.

La Casa de Papel, final bölümleri yayınlandı
La Casa de Papel’in son bölümleri, bugün saat 11:00 itibariyle Türkiye’deki izleyicilerin beğenisine sunuldu. Beş kısımdan oluşan son bölümlerin ismi ise “Kaçış, Gerçekleşene Hayaller, Zarafet Teorisi, Yastık Sohbetleri ve Bir Aile Geleneği” olarak belirlendi. Peki finalde bizi neler bekliyor?

Bir süre “Büyük final yaklaşıyor…” notuyla yayınlanan fragmanda, Profesör “bu soygun yüzünden başka kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim” diyor. Tam bu esnada Lizbon’un yakalandığı bir sahne ekranlara kısa süreyle gelirken, Profesör’ün silah çektiği gösteriliyor ve akabinde fragman sona eriyor.

Bir İspanyol televizyon kanalında reytingleri düşmesi sebebiyle iptal edilmek üzereyken Netflix tarafından satın alınarak dünyaya açılan La Casa de Papel, platformun ‘İngilizce olmayan içerikleri’ arasında en çok izlenenler listesine girmeyi başardı.

Dizi beşinci sezonuyla ekranlara veda ederken; Alvaro Morte, Ursula Corbero, Pedro Alonso, Itziar Ituno ve Darko Peric gibi sevilen oyuncular son beş bölümde de bizlerle olacak. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? La Casa de Papel’in final sezonunu beğendiniz mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.