Kütahya’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Kütahya’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Kütahya’da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonu kapsamında 2 şüpheli tutuklandı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Osmangazi, Fuatpaşa, Gaybiefendi, Meydan ve İstiklal mahallelerinde faaliyet gösteren 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri 'Narko Alan' uygulamasıyla yaptı. Toplam 7 ekip ve 16 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde, 116 kişi ve 37 araç titizlikle kontrol edildi.

Ekipler, Osmangazi Mahallesi'nde bir iş yerine düzenledikleri operasyonda narkotik köpeği Thor'un da katılımıyla gerçekleşen aramada, 12,05 gram metamfetamin, 0,79 gram bonzai, 267 adet uyuşturucu hap ve 6 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirdi. Operasyon kapsamında iş yerinde bulunan H.İ.K. (30) ve B.Ş. (29) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, 'uyuşturucu ticareti' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.