Kurtlar Vadisi oyuncusundan yıllar sonra itiraf geldi! Herkesi şaşırttı

Kurtlar Vadisi oyuncusundan yıllar sonra itiraf geldi! Herkesi şaşırttı
Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu Erhan Ufak, canlandırdığı Güllü Erhan karakterine ilişkin yıllar sonra yaptığı itirafla herkesi şaşırttı.

Bir dönemin en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi hala popülerliğini koruyor. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Erhan Ufak'ın mide küçültme ameliyatıyla 140 kilodan 85 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı. Değişimiyle çok konuşulan Ufak, yıllar sonraki itirafıyla herkesi şaşırttı.

screenshot-6-p0cl.jpg

"3 BÖLÜMLÜK ŞANS VERDİLER"

Oyunculuk eğitimi olmadığını söyleyen Erhan Ufak, "Daha önce oyunculukla ilgili bir düşüncem hiç olmamıştı. Necati (Şaşmaz) ve Raci (Şaşmaz) Bey ile çocukluktan beri tanışıyoruz. Aile dostluğumuz vardı. Beni ekibe dahil ettiler. Eğitimim olmadığı için 3 bölümlük şans verdiler. 'Kendini kanıtlarsan devam edersin. Eğer kanıtlayamazsan diğer karakterler gibi ölürsün.' dediler. Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim. 3. bölümü geçtik ama ben hala senaryoya bakıyordum, 'ölecek miyim' diye... Gelen olumlu tepkiler sonrasında eksiklerimi kapatmak için oyunculuk eğitimi almaya başladım." dedi.

26031.jpg

34.png

we.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.