Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan personel alım açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan personel alım açıklaması
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 165 sözleşmeli personel alımı yedek adaylarla ilgili olarak açıklama yapıldı. Atamaya esas belgeleri teslim etmeyen, feragat eden ve kriterleri tutmayan adayların yerine yerleştirilecek yedek adayların listesi yayımlandı.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda şöyle denildi;

"165 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YEDEK ADAYLARI HAKKINDA DUYURU (23.06.2023)
Başvuruları elektronik ortamda 17.03.2023- 31.03.2023 tarihleri arasında alınan 165 Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında, atamaya esas belgelerini teslim etmeyen, feragat eden ve kriterleri tutmayan adayların yerine yerleştirilen YEDEK ADAYLARIN listeleri aşağıda yer almaktadır.

Yerleştirilen YEDEK ADAYLARIN aşağıda belirtilen belgeleri en geç 17.07.2023 günü mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA adresi Genel Evrak Birimine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta yoluyla yapılan başvurularda aşağıda belirtilen belgelerin son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konulmayacaktır.

NOT: Son 1 yıl içerisinde aynı unvanda 4/B sözleşmeli statüde çalışmakta olan ya da kurumlarınca sözleşmesi fesh edilen veya sözleşmesini tek taraflı fesh eden adayların atamaları kesinlikle yapılmayacaktır.

Atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların, nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopisi ekli olarak feragat dilekçesi yazarak isealim.pgm@ktb.gov.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir."

turizm.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.