Küfürün sonu kurşun yağmuru oldu

Küfürün sonu kurşun yağmuru oldu
İstanbul Beyoğlu'nda bir şahıs, birlikte alkol aldığı arkadaşını, annesine küfür ettiği gerekçesi ile silahla kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Saldırıya uğrayan genç adam hastanede hayatını kaybederken, olay yerinden uzaklaşan şahıs ise Beyoğlu Asayiş Büro Ekipleri'nce yakalanarak tutuklandı.

İHA- Beyoğlu'nda yaşayan ve inşaat işçiliği yapan bir şahıs, arkadaşı ile alkol aldığı sırada, annesine küfür ettiği gerekçesiyle genç adamı kurşun yağmuruna tuttu. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan genç adam hayatını kaybederken onu öldüren arkadaşı ise polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Olay, önceki hafta Salı günü saat 01.30 sıralarında Beyoğlu Halıcıoğlu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre inşaat işçisi olan Furkan T. ile Ferhat Korkmaz arasında alkol aldıkları esnada tartışma çıktı. Tartışma esnasında Korkmaz, Furkan T.’nin annesine küfür etti. Bu duruma sinirlenen Furkan T. silahını çıkartarak Korkmaz’a kurşun yağdırdı. Olayın ardından Korkmaz, kanlar içerisinde yere yığılırken, Furkan T. ise evden çıkarak sokakta havaya birkaç el ateş açtı. Şahıs daha sonra sokak üzerinde durdurduğu bir taksiye binerek kayıplara karıştı.

​​​​​​​

Beyoğlu Asayiş Büro Ekiplerince Yakalandı

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, çevredeki vatandaşların ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye başladı. Yapılan araştırmalar sonucunda saldırganın Furkan T. olduğunu belirleyen polis, şahsın taksiyle binerek olay yerinden uzaklaştığını belirledi. Taksinin plakasını belirleyen polis ekipleri, şahsın taksiden Şişli Pangaltı’da indiğini öğrendi. Hemen harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, cadde üzerinde de havaya ateş açan şahsı silahıyla birlikte kıskıvrak yakaladı.

Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Furkan T., ifadesinde, alkol aldıkları esnada Korkmaz’ın annesine küfür ettiğini ve yanında bulunan silahla ateş açtığını belirttiği öğrenildi. Emniyette adli işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Furkan T., çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw905857-08.jpgaw905857-07.jpg​​​​​​​​​​​​​​aw905857-06.jpgaw905857-05.jpg​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.