Küçükçekmece'de çukura düşüp can vermişti 'İnceleme başlatıldı'

Küçükçekmece'de çukura düşüp can vermişti 'İnceleme başlatıldı'
Küçükçekmece'deki kazı çalışmasında çukura düşen ve 5 yaşındaki Edanur Gezer’in yaşamını yitirdiği yerde savcılık ve bilirkişi inceleme yaptığı görüldü.

Küçükçekmece'deki kazı çalışmasında çukura düşen ve 5 yaşındaki Edanur Gezer’in yaşamını yitirdiği yerde savcılık ve bilirkişi inceleme gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Küçükçekmece Fatih Mahallesi Menekşe Sahil Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer yaşamını yitirmişti.

Minik kızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, bilirkişi ve polis olay yerinde inceleme başlattı. İncelemede piknik alanı ile kazılan çukur arasındaki mesafe ölçümü yapılırken, kazılan çukurun 1 metre 35 santimetre derinliğinde olduğu tespit edildi.

Savcı, polis ekipleri ve 3 tane iş sağlığı güvenliği uzmanı ile yapılan inceleme yaklaşık bir saat sürdüğü belirtildi. Hazırlanacak bilirkişi raporu, soruşturma dosyası kapsamında mahkemeye verilecek.

Ayrıca, piknik yapan ailenin eşyalarının hala orada olduğu ise kameraya yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.