Konya'da uyuşturucu operasyonu '3 gözaltı'

Konya'da uyuşturucu operasyonu '3 gözaltı'
Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda bir parkta uyuşturucu ticareti yaptıkları iddasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların üzerinde uyuşturucu bulunurken, mahkeme tarafından tutuklanan bir kişi cezaevine gönderildi.

Detaylara göre; Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılığı yapan, uyuşturucu madde kullanan ve dağıtan şahıslarla ilgili yaptığı istihbarat çalışmalarında İstasyon Mahallesinde bir parkta uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin olduğunu belirledi. Narkotik suçlarla mücadele ekibi, topladığı bilgiler doğrultusunda parkta bulunan H.K., S.A. ve M.B. isimli üç şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda şüphelilerin üzerinde kağıda emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirildi. Ayrıca, şüpheli H.K.'nin evinde yapılan aramada 6 adet sentetik ecza bulundu ve narkotik ekipler tarafından el konuldu.

Soruşturmayı genişleten ekipler, Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli H.K.'den uyuşturucu madde aldığı tespit edilen A.Y., E.T., M.A., T.G., M.C. ve O.Ö.'yü de gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler S.A., M.B., A.Y., E.T., M.A., T.G., M.C. ve O.Ö. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Kabul Etmek" suçundan işlem yapıldı ve serbest bırakıldılar.

Narkotik ekibi, diğer şüpheli H.K. hakkında ise "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından işlem yaptı. İşlemleri tamamlanan şüpheli H.K. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından H.K., tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.